Positionering Schaeffer Mediation.

Een conflict heeft altijd verschillende kanten

Gedoe is er altijd wel. Een conflict hebben dat is andere koek. Je slaapt er slecht van en je bent humeurig. Het nare gevoel kan zich uitdrukken in lichamelijke klachten. Het beheerst je leven. Een grap erover kun je niet verdragen. Dan is het tijd voor een mediator. Iemand die professioneel bemiddelt in de narigheid tussen jou en de ander. Schaeffer Mediation neemt haar cliënten ernst met een zeer verzorgde website. Inlevingsvermogen en oplossingsgerichtheid gaan hand in hand.

Schaeffer Mediation Ontwerp Logo
Schaeffer Mediation Ontwerp Website

Respectvolle communicatie.

Plezier terugvinden

Even zoeken op internet en je ziet hoe eenvoudig mediators zich presenteren. Staat dat wel in verhouding tot de aard van het beroep? Arbeidsconflicten, echtscheidingen, burenruzies, geschillen met de overheid. Trammelant in de familie. Je zult er maar mee te maken hebben. Herman Schaeffer helpt zijn cliënten om weer plezier in het leven te krijgen. Dat verdient respectvolle communicatie, in woord en beeld. In huisstijl, website, podcasts en posts.

Schaefer Mediation huisstijl ontwerp visitekaartje
Case Schaeffer Mediation autobelettering

Herman Schaeffer, Schaeffer Mediation

“Ik wil mediation een volwaardige en breed geaccepteerde plaats geven in de samenleving. De creatieven van Dagelyks helpen mij deze missie te laten slagen.”

Schaeffer Mediation Podcast Campagne

Podcast.

Podcast die bij je past

Kies de media die bij je passen. In het geval van Herman Schaeffer is dat óók de podcast. Zijn stem leent zich daar goed voor. Het is een welkom medium, bijvoorbeeld tijdens een treinreis (met oortjes in). De trein verlaat de stad en het platteland trekt aan je voorbij. Dat nodigt uit tot een bespiegeling. Een brug, een meer, de vogels in de lucht. Je staart in de verte en ondertussen vertelt Herman Schaeffer je over mensen, conflicten en oplossingen. Je slaakt een zucht en voelt al iets van de verlichting die je zult ervaren als je mediation toepast in je leven. 

Case Schaeffer Mediation Social Media Post

Interieuradvies.

Je interieur is ook communicatie

Een interieuradvies, ook dat past in ons werk. Een levensgroot panorama aan de wand heeft een relativerend effect. De invalshoek is anders dan je bent gewend. Je ziet meer. Je ziet verbanden. Zoals vogels die zien. Vogels van verschillende pluimage, elk soort met zijn eigen gedrag. Zo is het bij mensen ook. Ze voelen zich op verschillende manieren thuis. Bij Schaeffer Mediation.   

Schaeffer Mediation Interieur

Identiteit Huls adviseurs.

Onze specialisten staan aan de basis van de bouw

Volgende case »

Contact

Hoe lekker sta jij in de markt?

Laat je zien »
Ada van den Bos

Ada van den Bos
Managing director 
06 25 250 408 
ada@dagelyks.nl