Identiteit Hudifine.

Een nieuwe kijk op jouw toekomst

Er heerst onrust in het werkveld van financials. Regelmatig verschijnen er berichten over de digitalisering van financiële werkzaamheden en de gevolgen daarvan voor de werkgelegenheid. Verliezen financials hun bestaansrecht of liggen er nieuwe uitdagingen in het verschiet? Hudifine ziet nieuwe kansen voor deze beroepsgroep. Marinda van Harskamp publiceert er met succes twee boeken over. De inhoud daarvan hebben wij naverteld in een brochure waarmee zij een inspirerend beeld schetst van een nieuwe toekomst. In samenwerking met haar ontwikkelden wij de bedrijfsnaam, huisstijl, brochure en de uitnodiging voor het seminar.

Hudifine Huisstijl ontwerp logo

Van naamgeving tot identiteit.

Een pittig financieel onderwerp licht verteerbaar maken

In het vakgebied van de financiële administratie staan grote veranderingen voor de deur. Boekhouder, accountant, controller en CFO: allemaal krijgen ze te maken met een ingrijpende digitalisering. Processen versnellen en cijfers komen gemakkelijker beschikbaar. Dit is een uitdaging voor de huidige financials, om zichzelf opnieuw uit te vinden. Je financiële kennis anders toepassen zorgt voor een betere, economische bedrijfsvoering. Hudifine begeleidt de transformatie, waarbij de financials aan hun ‘knoppen draaien’ en daarmee de intensiteit van hun kwaliteiten anders ‘tunen’ voor het geluid van de toekomst. Zo is de naam Hudifine ontstaan: Human Digital Finance. Anders uitgelegd, Hudifine klinkt als ‘you define’: jij als financial bepaalt jouw toekomst. Aan de hand van je kwaliteiten. Dit zijn de knoppen waaraan je draait en dat is terug te vinden in het logo.

Hudifine Huisstijl logo
Hudifine Huisstijl Ontwerp Logo
Hudifine Huisstijl Ontwerp Typografie
Hudifine Huissitjl Ontwerp Elementen
Hudifine Huisstijl Ontwerp Visitekaartje
Hudifine Huisstijl Relatiegeschenk
Hudifine Ontwerp Huisstijl Elements

Brochure.

De digitalisering van finance in een toegankelijke brochure

Miranda van Harskamp is co-auteur van twee boeken over digital finance. Ze zijn geschreven voor leidinggevenden in de financiële beroepen. Om een brede doelgroep te bereiken hebben wij beide boeken vertaald in een toegankelijke brochure, waarbij de vormgeving past bij de beeldtaal van de financiële sector.

Hudifine Huisstijl Ontwerp Brochure

Marinda van Harskamp, Hudifine

“Het digitaliseren van finance is voor velen een ver-van-mijn-bed-show. Dagelyks heeft voor financials voelbaar gemaakt wat de aanstaande veranderingen inhouden.”

Hudifine Huisstijl Rolbanners Ontwerp

Rijksmuseum.

Rijksstudio Award

Volgende case »

Contact

Wij maken reclame voor jouw toekomst

Laat een bericht achter »
Ada van den Bos

Ada van den Bos
Managing director 
06 25 250 408 
ada@dagelyks.nl