Dit zijn wij

Wij zijn een reclamebureau dat gelooft in sterk creatief reclamewerk. Mensen zijn van nature nieuwsgierig en laten zich graag prettig verrassen.  Daar springen wij op in met vernieuwende ideeën. Zo brengen wij met creativiteit je merk onder de mensen. Dagelyks.

Ada van den Bos
Ada van den Bos

Managing director.

Ada van den Bos

Er staat geen functieomschrijving op haar kaartje. Ada kan zich dus voor alles uitgeven. Chef de bureau, account manager, administrateur of creatieve sparring partner. Ada werkte jarenlang aan opdrachtgeverszijde en ontwikkelde daar een goed gevoel voor klantgerichtheid. Luisteren en doorvragen. Planningen maken. Samen met de klant een mooi resultaat boeken. 

Theo van Aken
Theo van Aken

Copywriter, Art Director.

Theo van Aken

De opdracht ‘stilzitten en je mond houden’, maakte zijn jeugd een beetje problematisch. Als ik niet mag praten, dan ga ik wel schrijven, besloot hij. Inmiddels doet hij al jaren zijn mond wél open en is zijn beweeglijkheid verhuisd van zijn lijf naar zijn gedachten. Theo is verantwoordelijk voor art en copy, met resultaten die voor zichzelf spreken.

Franciska van der Kolk
Franciska van der Kolk

Grafisch ontwerper.

Franciska van der Kolk

“Ik kan mij geen ander beroep voorstellen”, zegt Franciska over haar dagelijks werk als grafisch vormgever. Ze is snel, trefzeker en oplossingsgericht. Veelzijdig ook. Degelijk opgeleid aan het Grafisch Lyceum en pittig doorontwikkeld in de praktijk van de oude stempel en de nieuwe wereld. Franciska máákt het! 

Thom van der Klei
Thom van der Klei

Audio Engineer.

Thom van der Klei

Zit er een audioknop aan? Dan heb je kans dat Thom van der Klei in de buurt is. Zijn wereld is audiovisueel en bestaat uit muziekproducties, podcasts en video’s. Hij weet praktisch en kostenefficiënt voor inspirerende content te zorgen. Als je denkt ‘dit is voor ons niet weggelegd’, zou je Thom eens moeten spreken.

Chantal Mulder
Chantal Mulder

Communicatieadviseur.

Chantal Mulder

Zij is een doorbijter. Eenmaal vast, laat ze niet meer los. Chantal gaat door tot de kern van de zaak. Strategisch en tegelijkertijd praktisch. “Een plan is pas sterk als het ook goed uitvoerbaar is”, zo luidt haar motto. Ze denkt gemakkelijk mee met de creatieven en is bovendien handig met dtp.

Jan Dijkstra
Jan Dijkstra

New business.

Jan Dijkstra

Je kunt Jan een bruggenbouwer noemen. Een man die de verbinding legt tussen twee kanten. Hij brengt ingewikkelde vraagstukken terug tot overzichtelijke opdrachten. Jan houdt telefoongesprekken prettig. Als relatiebeheerder is dat wel zo handig. Hij belt zowel voor Dagelyks als voor de relaties van ons bureau. 

Contact

Zullen wij voor jou een potje reclame koken?

Mail Ada »
Ada van den Bos

Ada van den Bos
Managing director 
06 25 250 408 
ada@dagelyks.nl