Dit zijn wij

Wij zijn een reclamebureau dat gelooft in sterk creatief reclamewerk. Mensen zijn van nature nieuwsgierig en laten zich graag prettig verrassen.  Daar springen wij op in met vernieuwende ideeën. Zo brengen wij met creativiteit je merk onder de mensen. Dagelyks.

Frank Smits
Frank Smits

Project Manager.

Frank Smits

Frank Smits is een sociaal bewogen bedrijfsadviseur en communicatieman met gevoel voor commercie en resultaat. Hij werkte voor diverse toonaangevende bureaus in Amsterdam, hij wist beursgenoteerdeinternationale bedrijven in beweging te brengen. Frank voelt zich net zo thuis bij overheidsinstellingen en organisaties in de zorg, als bij de kleine ondernemer. Frank kent het klappen van de zweep. Zijn passie voor de paardensport bracht hem naar het noordoosten van het land, waar hij de ruimte heeft voor zijn favoriete sport: mennen. Frank matcht de kwaliteiten van Dagelyks met die van ambitieuze opdrachtgevers.  

Theo van Aken
Theo van Aken

Creative Director / Copywriter.

Theo van Aken

De opdracht ‘stilzitten en je mond houden’, maakte zijn jeugd een beetje problematisch. Als ik niet mag praten, dan ga ik wel schrijven, besloot hij. Inmiddels doet hij al jaren zijn mond wél open en is zijn beweeglijkheid verhuisd van zijn lijf naar zijn gedachten. Theo is verantwoordelijk voor art en copy, met resultaten die voor zichzelf spreken.

Ada van den Bos
Ada van den Bos

Managing Director.

Ada van den Bos

Er staat geen functieomschrijving op haar kaartje. Ada kan zich dus voor alles uitgeven. Chef de bureau, account manager, administrateur of creatieve sparring partner. Ada werkte jarenlang aan opdrachtgeverszijde en ontwikkelde daar een goed gevoel voor klantgerichtheid. Luisteren en doorvragen. Planningen maken. Samen met de klant een mooi resultaat boeken. 

Franciska van der Kolk
Franciska van der Kolk

Art Director.

Franciska van der Kolk

“Ik kan mij geen ander beroep voorstellen”, zegt Franciska over haar dagelijks werk als grafisch vormgever. Ze is snel, trefzeker en oplossingsgericht. Veelzijdig ook. Degelijk opgeleid aan het Grafisch Lyceum en pittig doorontwikkeld in de praktijk van de oude stempel en de nieuwe wereld. Franciska máákt het! 

Thom van der Klei
Thom van der Klei

Audio Engineer.

Thom van der Klei

Zit er een audioknop aan? Dan heb je kans dat Thom van der Klei in de buurt is. Zijn wereld is audiovisueel en bestaat uit muziekproducties, podcasts en video’s. Hij weet praktisch en kostenefficiënt voor inspirerende content te zorgen. Als je denkt ‘dit is voor ons niet weggelegd’, zou je Thom eens moeten spreken.

Ivo ten Hof
Ivo ten Hof

Stagiair Online Content Creator.

Ivo ten Hof

Ivo is altijd online. Voor het maken van een nieuwsbrief of het ontdekken van die "te gekke" nieuwe Instagram-functie. Ivo is op de hoogte. Als Student AD Online Content Creator is hij zowel praktisch als strategisch aan het werk. De meest statische onderwerpen weet hij om te zetten in leuke en creatieve content. Ook is hij handig met de camera. Alles wat met beeld te maken heeft maakt Ivo vrolijk. De wereld is voor hem een mooi plaatje. Ivo is vol van nieuwe ideeën!

Contact

Zullen wij voor jou een potje reclame koken?

Mail Ada »
Ada van den Bos

Ada van den Bos
Managing director 
06 25 250 408 
ada@dagelyks.nl