I love my boss. Dat is de titel van onze business boost op donderdag 17 maart in Emmen. Ben jij een werkgever? In samenwerking met Forza Personeel en Juist Uitzendwerk bieden wij een bijeenkomst aan voor het behoud van je medewerkers. Hoe voorkom je dat ze kiezen voor een andere werkgever? Hoe ben jij een beste baas? 

Andere tijden

Een baan moet blijven boeien. Het werk van vandaag, vraagt morgen om een andere invulling. De samenleving verandert. Sluit je daar als werkgever bij aan, dan win je de sympathie van je medewerkers. 

Meer nog, je bespaart jezelf als werkgever veel kosten en moeite. Een medewerker die vertrekt brengt collega’s op het idee om óók om zich heen te gaan kijken. Het werven en inwerken van een nieuwe collega is kostbaar en tijdrovend. Lopende opdrachten komen onder druk te staan. 

Wees erbij! 

Laat je inspireren tijdens onze business boost. Je gaat naar huis met praktische tips die je direct in de praktijk kunt toepassen. De datum is donderdag 17 maart 2022. De locatie is bij Forza Personeel, Hoenderkamp 18 in Emmen. Inloop 18.00 uur met soep en broodjes. Aanvang programma om 19.00 uur. De deelname is gratis. 

Wil je meer weten: mail met Ada Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Wil je een technische boodschap begrijpelijk overbrengen?

Mail Ada »
Ada van den Bos

Ada van den Bos
Managing director 
06 25 250 408 
ada@dagelyks.nl